Therapeutische Klachtgerichte massage

Probleem oplossende massages

De klacht gerichte massage is probleem oplossende massage is een holistische massage dmv eerst op zoek te gaan naar de oorzaak en daarna blokkades op te zoeken in de spieren en deze eruit masseren. In deze massage worden verschillende technieken samen gevoegd om het beste resultaat te kunnen behalen. Voor een groot gedeelte van de massage zal de Vunkuwa methode gehandhaafd worden. Deze massages zijn niet geheel pijnloos, maar geeft enorme ontspanning van het “probleem” gebied waar de blokkades zich bevinden.En uiteindelijk een lichaam met minder pijn en ongemakken.

Klacht gerichte massage 

De klacht gerichte massage is probleem oplossende holistische massage dmv blokkades op te zoeken in de spieren en deze eruit masseren.

In deze massage worden verschillende technieken samen gevoegd om het beste resultaat te kunnen behalen.

Voor een groot gedeelte van de massage zal de Vunkuwa methode gehandhaafd worden.

Deze massages zijn niet geheel pijnloos, maar geeft enorme ontspanning van het “probleem” gebied waar de blokkades zich bevinden.

En uiteindelijk een lichaam met minder pijn en ongemakken.

Door de stevige probleem gerichte deelmassages gaat het vaak na een aantal massages al stukken beter, waardoor fysieke ongemakken verdwijnen.

Dat resulteert weer in een algehele verbetering wat er voor zorgt dat de kwaliteit van je dagelijkse leven toeneemt.

In feite zou het goed zijn voor iedereen om eenmaal per week doch minstens regelmatig een massage te ondergaan om volledig fysiek en mentaal te ontspannen.

Waarom een massage:

Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop Het bestrijd  stress, vermoeidheid en slapeloosheid Bevordert de bewustwording van het lichaam Verlicht de spierspanning Herstelt de  vitaliteit van lichaam en geest

Voor welke problemen kan een klacht gerichte massage?

 

  • Hoofdpijn/migraine
  • Pijnlijke stijve nek
  • Schouderklachten, met uitstraling naar arm of hand
  • Rugklachten
  • Spierkramp
  • Pijnlijke voetentoon
verberg